Radionice

ishrana tela i uma

 UPOZNAJTE NUTRICIONISTU U SEBI

 

Sarađujte sa svojim telom i učinite hranu moćnim saveznikom

 

Ako je ishrana tema koja vas interesuje, onda ste verovatno pročitali more tekstova. Imate utisak da znate više nego ikada pre, pa ipak ste zbunjeni činjenicom da ne znate šta treba da stavite na tanjir. Posebno ako se vrtite u čarobnom krugu dijeta koje funkcionišu na kratko vreme ili ako želite da svoju ishranu učinite kvalitetnijom, ali ne znate kako.

Pritom ne znate ni koga treba da slušate, kada svi pričaju drugačije. I dođe vam da dignete ruke od svega. I odete na pljeskavicu sa kajmakom.

A da li ste nekada pomislili da se najvažniji odgovori nalaze u vama? Da se najbolji ekspert nalazi unutar vas, samo mu niste dali šansu da kaže šta ima?

Dajte šansu ekspertu koji obitava u vama

Osmonedeljni program  „Upoznajte nutricionistu u sebi“ je serija radionica u kojima učimo kako da se povežemo sa sopstvenim telom i počnemo da ga slušamo. Istražićemo na koji način relaksacija, kvalitet hrane, svesnost, ritam kojim jedemo, misli koje mislimo i uverenja koja nosimo uz našu ličnu priču imaju uticaj na metabolizam, varenje i mršavljenje, što će nas dovesti do odgovora zašto mnoge strategije od pre nisu funkcionisale. Sliku će upotpuniti najnovija saznanja na polju ishrane.

Tokom osam nedelja, uz korisne tehnike i vežbe naučićete kako da steknete dovoljno samopouzdanja da se opustite i uživate u hrani koju ste odabrali da jedete. Imaćete priliku da usvojite prakse koje će postati temelj za potpuno nov odnos prema ishrani i sopstvenom telu, ispunjen sigurnošću i lišen odricanja i krivice.

Steći ćete veštinu da sve informacije o ishrani koje primite, sa koje god strane,  propustite kroz svoje lične filtere i na osnovu toga odlučite da li vam i koliko znače i da li i na koji način ćete ih usvojiti.

A lako vam se može desiti i da izgubite koji kilogram.

Svako od nas je generalni direktor svoga tela i vreme je da moć koju smo predali drugima koji su nam do sada govorili šta treba da jedemo, a šta ne, vratimo u sopstvene ruke i sami donesemo zaključke šta je najbolje za nas. A to ćemo moći jedino ako shvatimo snažnu vezu između tela i uma i naučimo da prepoznamo mudrost koja iz te veze proizilazi.

Gde i kada?

Radionice će se održavati jednom nedeljno, u dva termina – utorkom i sredom (osim srede 8. marta, kada druženje pomeramo za naredni dan, četvrtak) u Beogradu. Svaka od njih traje dva sata, a radi se u grupama od najviše deset osoba. Počinjemo 28. februara i 1. marta, a završavamo 18. i 19. aprila. Kratak opis svake od osam radionica naći ćete klikom na datum u kalendaru.

Cena pojedinačne radionice je 2.000 RSD, a cena za svih osam iznosi 12.800 RSD, ukoliko se plati jednokratno.

Radionice vodi Aleksandra Sekulić, nutricionista-dijetetičar i konsultant u psihologiji ishrane.

Za više informacija popunite formu ispod kalendara, ili pozovite: 069 2544 393.